notícies i sala de premsa


notícies, imatges corporatives i banners TOC TOC

enrere llistat
Compartir

compartir aquest contingut:

La Tafanera Menéame Digg Facebook

Us oferim 10€ de descompte per aquest bonic taller de LLIBRE-OBJECTE | IMAGINANT BARCELONA adreçat a infants de 5 a 10 anys

TOC TOC | La Central

data de publicació: 07/07/2010


IMAGINANT BARCELONA
dos dies consecutius
per gaudir d'un bonic taller
el 10 i 11 de juliol de 10:30 a 13h
a La Central del MUHBA
902 884 990

(Baixada de la LLibreria 7)



Preu 45€ (inclou el material) 
Preu descompte
TOC TOC 35€


Reserva el teu taller enviant un correu electrònic a
oferta@toc-toc.cat, indicant els noms dels infants que es volen apuntar i un telèfon de contacte.



A TOC TOC ENS AGRADA AQUEST TALLER!






El meu breviari Modernista

Inspirant-se en l'arquitectura modernista barcelonina, els infants interpretaran els elements clau d'aquest estil tan peculiar i característic de la ciutat. Cada infant crearà un petit llibre, a la manera d'un breviari modernista lliurement interpretat, usant retalls de teles amb les què aprendran a "dibuixar amb tisores" i a construir edificis tàctils al voltant dels motius clau del modernisme (ornaments florals i animalístics, formes inspirades en la naturalesa) i de les seves tècniques (ferro forjat, mosaic, ceràmica).

Julia Pelletier serà la conductora d'aquest taller. Graduada amb Honors en disseny tèxtil, especialitat en serigrafia, per l'École Nationale Supérieure des Arts Appliqués et des Métiers d'Art de París l'any 1997 i la Central Saint Martins College de Londres. Dissenya i estampa teixits i papers, a la vegada que continua amb la seva tasca com a il·lustradora i dibuixant per a papers pintats, publicacions per premsa, llibres i projectes artístics. Des del 2005 coordina el Festival Internacional de Llibres Illustrats "Como Pedro por mi casa" en col•laboració amb La Central del Raval i exerceix des de fa més de 10 anys com a docent per a nens, adolescents i adults en museus europeus i escoles com el Lycée Français de Barcelona, IED i l'IDEP de Barcelona.

www.juliapelletier.com/ www.festivaldelibrosilustrados.blogspot.com