revista


la guia dels infants per a mares i pares
de distribució gratuïta

TOC TOC és una revista de reflexió de temes relacionats amb la infància: educació, salut, alimentació, propostes per compartir en família, criança, el joc, promoció d’artistes, autors, artesans, professionals de l’educació i l’art dedicats a la infància, comunicació, lleure...

TOC TOC és una agenda cultural d’espectacles, activitats i tallers: agrupant totes les propostes temàticament i de manera pràctica i eficaç per tal de facilitar a les famílies l’accés a la informació.

TOC TOC és una guia pràctica d’activitats, productes i serveis, que siguin èticament correctes, innovadors, creatius, originals i d’elevada qualitat. Difonem entitats i associacions sense ànim de lucre que dediquin la seva tasca a projectes per tal de millorar les condicions de vida d’infants més necessitats.

Vivim en una societat, que ens ofereix un gran ventall d’activitats, productes, serveis, espectacles, tallers... relacionats amb el món dels infants. Com a mares, pares i professionals en l’àmbit de l’educació i l’art ens trobem amb la necessitat d’organitzar i reunir aquesta informació: així neix
TOC TOC, l’octubre del 2006.

TOC TOC és una publicació en català, mensual i de distribució gratuïta a la ciutat de Barcelona. La seva tirada inicial és de 25.000 exemplars distribuïts en més de 400 punts: escoles, biblioteques, centres cívics, comerços, punts d’informació, centres culturals, teatres, centres de salut, museus, centres d’assistència primària, hospitals... i subscripció.