A toc-toc.cat hem afegit una sèrie de prestacions perquè puguis compartir fàcilment els articles, o perquè siguis el primer en assabentar-te quan hi ha alguna novetat. A continuació t’expliquem què són i per a què serveixen totes aquestes icones

RSS: Sigles de Really Simple Syndication. És una tecnologia que permet la redifusió de continguts. Facilita rebre resums o titulars dels continguts que publica un web, prèvia subscripció. És especialment indicada per a aquells llocs que s’actualitzen amb molta freqüència: els programes de RSS avisen l’usuari quan es penja contingut nou, sense necessitat que l’internauta visiti el web en qüestió

Agregadors:

Són webs on els usuaris aporten continguts i els mateixos usuaris els voten per classificar-los. Clicant la icona, la plana on siguis s’afegirà a un d'aquests serveis, perquè la gent la pugui descobrir i votar.

Menéame: la versió espanyola més popular del Digg. Es divideix en tecnologia, cultura i actualitat.

La Tafanera: la versió catalana de l’anterior. Com aquest, es pot promoure les notícies a través dels vots dels seus lectors.

Del.icio.us: una eina per guardar-hi els webs preferits, classificar-los i compartir-los amb tothom. Fent un clic a la icona, la pàgina on siguis s'afegirà directament al teu compte.

Facebook: lloc web de xarxa social.