qui som


un equip que ha creat una plataforma d’encontre,
difusió i comunicació per a mares, pares i professionals
dedicats als infants

TOC TOC som totes i tots aquells que, d’una manera o altra, ens ocupem i treballem per als infants, conscients del món on vivim i amb la intenció de contribuir a construir-ne un de millor per a nosaltres i per als nostres infants, ciutadans d’avui i de demà.

TOC TOC es proposa:

Difondre informació sobre activitats culturals dirigides al públic familiar. Reunir en una sola plataforma les propostes, procurant un millor i pràctic accés a la informació.

Recopilar, recolzar i promoure activitats, productes i serveis relacionats amb els infants i família que siguin èticament correctes, innovadors, creatius, originals i d’elevada qualitat; i que s’adaptin a les necessitats i característiques dels infants i enriqueixin el seu desenvolupament i creixement.

Ésser un mitjà de comunicació referent que informa, ajuda i acompanya a les mares i pares en el creixement i desenvolupament dels seus fills i filles; enriquint el vincle entre ells. Així com també per a tots aquells professionals que dediquen la seva tasca als infants i famílies.

Nosaltres seguirem treballant amb l’esperit d’anar creixent, millorant, aportant, acompanyament, anant més enllà... Us convidem a participar del projecte TOC TOC.