educant

continguts per acompanyar a mares i pares en el creixement dels seus fills i filles

select
escriu | llegeix comentaris sobre l’article Compartir

compartir aquest contingut:

La Tafanera Menéame Digg Facebook

educant | escena


L`1,2,3 del Pallasso


Festival de circ de Tiana | 6a edició 2010


Alta en Web: juny 2010

Can Boter i De Mortimers


PER VEURE PROGRAMACIÓ DEL FESTIVAL , clica aquí




El Festival L’1,2,3 del Pallasso, que arriba enguany a la seva 6a edició, tindrà lloc del 26 de juny al 4 de juliol a Tiana.


L’estiu del 2005 neix a Tiana el Festival L´1,2,3 del Pallasso, en memòria a Joan Armengol i Moliner, poeta i pedagog teatral i figura de gran importància en el món del Circ Català, desaparegut el 2004.

En consonància amb el caràcter polièdric de Joan Armengol i Moliner, el Festival és des dels seus inicis un espai obert a totes les disciplines artístiques (música, teatre, poesia, dansa, audiovisuals, arts plàstiques...) eminentment centrat en les arts del Circ.

Moguts per la gran resposta del públic i per les ganes de mantenir viva l’empremta d’en Juanitu en el món del Circ, Can Boter i De Mortimers decideixen reeditar el Festival any rere any, arribant ara a la 6a edició.



1 Ho reps, 2 Ho sents, 3 Després ho expliques

Visitaran el Festival, entre d’altres, Leo Bassi amb el seu espectacle Utopia, i la formació al complet d’Eliseo Parra, que oferirà en concert sota la carpa del seu disc Diez. Destaquem dins les produccions del Festival La Gala de Circ 1,2,3 Pallasso de De Mortimers. El Circ Bover (Mallorca) visita de nou el Festival juntament amb la compañía Res de Res gràcies a la col·laboració del Govern Balear.

Per als més petits trobarem dos espectacles. El Circ Pisolet amb l’espectacle d’acrobàcia còmica Sobre rodes i l’espectacle itinerant Circumloqui de la compañía Ne me títere pas.
El Festival arriba a la seva 6ª edició plenament consolidat i amb la vocació de créixer en els propers anys. En les edicions ja celebrades han hagut prop de 12.000 espectadors que han gaudit d’uns 90 espectacles que s’han presentat (incloent 22 estrenes i produccions pròpies del Festival).

El Festival vol esdevenir un espai per la exhibició i divulgació del Circ a Catalunya i un aparador de qualitat, per tal d’apropar així les arts del Circ al gran públic. El Festival fa una decidida aposta pel Circ català. De Mortimers, Can Boter, l’empresa de gestió Círcol-va de circ i l’Ajuntament de Tiana organitzen el Festival de Circ L’1,2,3 del Pallasso, que compta enguany per primera vegada amb el suport del Consell de la Cultura i les Arts de Catalunya i, de nou, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona i el Ministeri de Cultura.



info
Festival 1,2,3 del Pallasso | Can Boter. Can Jordana, 1-3 Tiana | festival@123pallasso.com | 671 897 258 | www.123pallasso.com

Comunicació Círcol (va de circ). Marta Mach | 123pallasso@circol.cat | 630610146

imatge | Festival 1,2,3 del Pallasso