guia pràctica


serveis i productes que enriqueixen
el desenvolupament dels infants

Pots trobar el servei o producte que estàs buscant a través de la cerca alfabètica o mitjançant una paraula clau.

Escriu la paraula clau del servei o producte que estàs buscant i especifica la seva la localització.

100 resultats a VEURE TOTS ELS PRODUCTES I SERVEISFiltrar resultats per:

select

què vols trobar?

on?

select

Resultats 1 al 5 de 100

Pàgina 1 de 20

Aliments ecològics a domicili Doctor Veg


Del camp a la taula
Fruita i verdura orgànica a domicili.
Oferim productes frescos de qualitat, cultivats en zones rurals mitjançant tècniques d’agricultura ecològica.
El nostre equip agrícola té la seva finca a Siurana de l’Empordà, Girona. En una fèrtil zona de cultius situada a l’interior de la provincia, prop dels Aiguamolls de l’Empordà.
Tot el procés, des de la plantació fins a la preparació de les cistelles, és controlat pel CCPAE (Consell Català de Producció Agrària Ecològica)

Tenim una varietat de propostes de cistelles cómodes de 8kg i 12kg de fruita i verdura amb l´opció de canvi dels productes per personalitzar la teva cistella.


serveis

Manuel de Falla 3.1 (Sarrià)
08034 Barcelona


Telèfon: 93 205 90 73

Andrea Contino


Psicòleg, artista i educador italià, viu a Barcelona des de l'any 2000 on treballa com a formador de mestres dins de l'àrea d'educació visual i plàstica i com a organitzador de programes educatius i exposicions al voltant de la pedagogia de l'art.

Entre els seus projectes destaquem l'any 2007  "Nens, objectes, monstres i mestres. Exposició pedagògica al voltant de l'educació artística", on es presentaven mes de 30 projectes realitzats per educadors professionals i escoles d'infantil i primària de tot Catalunya, a més d'alguns projectes provinents d'Itàlia.

Amb el material d'aquesta exposició, l'any 2009 publica amb l'editorial GRAO, el llibre "Nens, objectes, monstres i mestres".

L'any 2009 organitza "Mestres d'art", un projecte educatiu i expositiu on artistes de diferents disciplines han col·laborat amb  escoles de  Catalunya en el desenvolupament de projectes artístics que al llarg de tot l'any, han produït situacions de descobriment i aprenentatge.


serveis

Montseny 49,
08012 Barcelona


Telèfon: 690 38 67 46

Andrea Pérez Orué (Psicòloga Col.: 9057) Centre de Psicologia Clínica i Psicoteràpia (Infants, adolescents i adults)


Realitzem diagnòstics psicològics i psicopedagògics, orientació i assessorament a pares i tractaments de les dificultats d'inici en la infància, que impedeixen un desenvolupament harmòmic en la vida quotidiana:

.Prevenció i tractament de dificultats i trastorns d'aprenentatge, inhibicions socials i escolars, dificultats de comunicació

. Prevenció i tractament en l'adolescència i vida adulta de dificultats emocionals que afecten al benestar general de la persona


serveis

Barcelona i Granollers
Diverses localitats de Catalunya


Telèfon: 652 456 757

Àngel Daban


L'animainació de l'Àngel Daban és un espectacle d'animació adreçat a la mainada, farcit de cançons, contes, danses, endevinalles i petits jocs on els protagonistes són els mateixos nens i nenes assistents, i on es busca la participació i complicitat dels adults, bé cantant, o picant de mans, o fins i tot, saltant i ballant, per tal d'aconseguir una festa d'implicació total.

A més de l'objectiu d'esbargiment i diversió que té el muntatge, també hi ha un rerafons on es poden trobar petits esquitxos amb comentaris didàctics i educatius que fan de l'animainació una estona profitosa i comunicativa.


serveis

Carrer Puigmal núm. 4. 3r 2a
17006 Girona


Telèfon: 626792690

ANIN | Associació de Narradores i Narradors


Associació que agrupa narradores i narradors de Catalunya per treballar col·lectivament per la divulgació, consolidació i millora de la narració oral; organitzant tota mena d'actes i manifestacions públiques per a la promoció i per fomentar l'estudi i la investigació dels temes relacionats amb l'exercici d'aquest ofici.


serveis

Museu Etnològic. Pg. de Santa Madrona, s/n
08038 Barcelona


Telèfon: 669 988 492

Resultats 1 al 5 de 100

Pàgina 1 de 20